Storitve

Naše podjetje za grafično oblikovanje in tiskanje ponuja širok nabor izdelkov in storitev, ki zadovoljujejo različne potrebe naših strank.

Tiskarske storitve

Specializirani smo za tiskanje različnih vrst dokumentov, vključno z brošurami, letaki, vizitkami, plakati, knjigami, revijami in še več. Uporabljamo vrhunsko tiskarsko opremo in tehnologijo, da zagotovimo visoko kakovostne izdelke.

Grafično oblikovanje

Naša ekipa izkušenih oblikovalcev vam lahko pomaga pri ustvarjanju privlačnih in učinkovitih grafičnih rešitev. Ne glede na to, ali potrebujete oblikovanje logotipa, embalaže, letaka ali celostne podobe blagovne znamke, smo tu, da vam pomagamo uresničiti vaše vizije.

Digitalni tisk

Poleg klasičnega offset tiska ponujamo tudi digitalno tiskanje. Ta tehnologija omogoča hitro in prilagodljivo tiskanje majhnih naklad ter personalizirane izdelke.

Embalaža

Ponujamo tudi storitve oblikovanja in tiskanja embalaže. Ne glede na to, ali gre za embalažo izdelkov, darilne škatle ali promocijske materiale, lahko ustvarimo privlačno in funkcionalno embalažo, ki bo izstopala na trgu.

Velikoformatni tisk

Če potrebujete velike tiskane materiale, kot so plakati, transparenti, nalepke za avtomobile ali oglaševalske table, smo vam na voljo s storitvami velikoformatnega tiska. Naša oprema omogoča tiskanje v visoki ločljivosti, kar zagotavlja živahne barve in jasno sliko.

Promocijski materiali

Pomagamo vam ustvariti promocijske materiale, kot so brošure, letaki, katalogi, vizitke, nalepke, majice in drugi izdelki za povečanje prepoznavnosti vaše blagovne znamke. Naša ekipa bo poskrbela za oblikovanje in tiskanje teh materialov, da bodo ustrezali vašim potrebam in ciljem.

Odvisno od vrste, kakovosti ter količine

Različne metode tiskanja

Offset tiskanje

To je ena najpogostejših metod tiskanja, ki se uporablja za velike količine tiskanih materialov, kot so knjige, revije, brošure in letaki.

Digitalno tiskanje

Ta metoda je primerna za manjše količine tiskanih materialov ali za tiskanje posameznih izdelkov.

Sitotisk

Sitotisk se pogosto uporablja za tiskanje majic, tekstila, nalepk in drugih promocijskih izdelkov.

Tampo tisk

Je metoda tiskanja, ki se uporablja za majhne, kompleksne ali nepravilno oblikovane predmete, kot so kemični svinčniki, skodelice, igrače itd.

Sublimacijski tisk

Sublimacijski tisk se uporablja predvsem za tiskanje na tekstil in drugih materialov, kot so skodelice, kape, podloge za miško itd.

UV tisk

UV tisk je prav tako priljubljen zaradi svoje sposobnosti tiskanja na različne teksture površin, kot so reliefi, gravure in 3D predmeti

Prednosti

Hitra izvedba

Razumemo, da je čas ključnega pomena v poslovnem svetu. Zato se trudimo zagotoviti hitro izvedbo naročil, ne da bi pri tem ogrozili kakovost. Naša učinkovita proizvodna linija in dobro usklajeno osebje nam omogočajo, da izpolnjujemo roke, tudi pri naročilih s kratkimi roki.

Zadovoljstvo strank

Pri nas je zadovoljstvo strank na prvem mestu. Naša prijazna ekipa je vedno pripravljena prisluhniti vašim potrebam in vam zagotoviti odlično storitev. Smo dosegljivi preko telefona, e-pošte in družbenih omrežij, tako da lahko hitro odgovorimo na vaša vprašanja ali pomisleke.

Prilagodljivost

Razumemo, da se potrebe podjetij lahko spreminjajo in da je prilagodljivost ključna. Zato smo pripravljeni prilagoditi naše storitve glede na vaše specifične zahteve. Ne glede na to, ali gre za prilagoditev oblikovanja, prilagoditev marketinške strategije ali prilagoditev urnika, smo tu, da vam pomagamo doseči vaše cilje.

Zaupajo nam

Naredite si dizajn po svoji želji.

Okolju prijazni

Zavedamo se pomena ohranjanja okolja, zato uporabljamo okolju prijazne materiale in postopke tiskanja. Naši izdelki so brez škodljivih kemikalij in se lahko reciklirajo, kar prispeva k zmanjšanju odpadkov in ohranjanju naravnih virov.